AMSTERDAMSE KONINGINNEDAG SCENE MAAKT KENNIS MET DUTCH ART GIRL
30 april 2010

Met veel plezier begroetten de Amsterdamse bewoners en toeristen de voorbij fietsende Dutch Art Girl. Als aandenken aan de typische Nederlandse Koninginnedag sfeer, wilden ze samen op de foto en van alle kanten werd er "Frau Antje" en "Zeeuws meisje" geroepen.
DUTCH ART GIRL DOET MEE AAN MAFFE FIETSENPARADE NA AFLOOP VAN DE GIRO D'ITALIA IN AMSTERDAM
8 mei 2010

In een lang lint van roze geklede fietsers op roze versierde fietsen, trapten Dutch Art Girl Joke en vriendin Dorien de Giro d'Italia étappe door de stad na het vertrek van de laatste wielrenners. Het publiek applaudisseerde enthousiast en genoot van de aanblik.


KERSTSHOPPEN IN HET DORPSHUIS IN DUIVENDRECHT
23 december 2009

In behaaglijke warmte en Victoriaanse kledij bood Dutch Art Signature ook hier haar koopwaar aan het publiek aan en verraste menig bewoner in haar Engelse kostuum uit de vorige eeuw.
GEKOSTUMEERDE DEELNAME IN VICTORIAANSE STIJL AAN ANTON PIECK PARADE IN HAARLEM
12 december 2009

Als één van de 150 rolspelers had Dutch Art Signature een stijlvolle en geurige kraam op de Groenmarkt achter de bekende Sint Bavo-kerk. In sfeërieke sfeer kon het publiek bij haar terecht voor haar complete collectie wenskaarten en cadeau artikelen van Vermeer. Samen met Kaarsenwebwinkel l'Esprit vormde ze het team: "Candles & Cards traditionele wereld charme in geuren & kleuren".
DUTCH ART SIGNATURE LANCEERT EERSTE WENSKAARTEN UIT HAAR MUIZAMÍ COLLECTIE IN HAARLEM
12 en 13 september 2009

Tijdens het middeleeuwse Jopenfestival op de Grote Markt in Haarlem, reageerde het publiek enthousiast op de museale wenskaarten, geïnspireerd op de Nederlandse Meester-schilder Vermeer. Als voormalig "bloemenmeisje van Haarlem", kreeg een ieder die dat leuk vond het fleurige bloemenlogo uit Dutch Art Signature als "broche" opgeplakt.
SAIL & DUTCH ART GIRL
19 t/m 23 augustus 2010

SAIL was magnifiek en vanzelfsprekend kon ik als Dutch Art Girl niet ontbreken. Samen met mijn Chinese buurman Di gaf ik "acte de présence". Als gekostumeerd koppel, pasten we uitstekend bij de imposante tall ships, kleurige vlaggen en feestelijke sfeer van SAIL. We trokken veel aandacht en vielen in de smaak van toeristen en Nederlandse landgenoten. Wie op de foto ging, kreeg achteraf als souvenir een digitale, persoonlijke ansichtkaart gemaild, speciaal voor deze gelegenheid ontworpen. Vooral de Friezen voelden zich erg thuis bij de Dutch Art girl.
INTERVIEW VAZO & JOKE VELDHUIS IN ONDERNEMERSBELANG, NOORD-HOLLAND
juli 2010

De afgelopen maanden heb ik als eerste deelnemer en startend ondernemer, de meerwaarde van het e-learning traject van Mind District en de coaching van de VAZO ervaren. Dit was een nieuwe service van de VAZO voor haar leden en ZZP'ers die lid worden van de VAZO. Ondernemers werden zo op betaalbare wijze gesterkt in hun competenties en ZZP'ers konden profiteren van een korting op het jaarlidmaatschap van de VAZO waardoor ze in contact kwamen met een uitgebreid en hoogwaardig kennisnetwerk en andere ZZP'ers leerden kennen.
DUTCH ART SIGNATURE OP HET MIDDELEEUWSE JOPENFESTIVAL
12 september 2010

Met luid schalmei werd het festival geopend op het Nieuwe Kerksplein in Haarlem. Ik was weer van de partij en verkocht in gepaste stijl mijn museale wenskaarten. Het Jopenbier vloeide rijkelijk en er was veel vertier met een knipoog naar de historie. Van kwakzalver, polderkol, oude balades tot snoepwaren van vroeger en bij de kleermaakster kon men zich in historische stijl laten vereeuwigen.
FLORAL INSPIRATIONS

Sinds kort ben ik gestart met een project waarbij ik regelmatig een creatief kaartje maak, geïnspireerd op bloemen. Deze kleurrijke beelden kun je vinden op mijn weblog. Dus voor meer nieuws en kunst uitingen van mij, ga naar:

http://jokeveldhuis.blogspot.nl/
LADIES EVENT AAN HET GEIN
13 november 2010

Op zaterdag 13 november organiseerde Coco de Meyere met Sylvia Ruiter een Ladies Event bij Anna Haen, een prachtige landelijke locatie tussen Abcoude en Driemond. Participanten waren hoedenmaakster Herma de Jong, sieradenontwerpster Marianne Moerman en ontwerpster Hester Slaman. Ook kon er champagne en wijn worden geproefd. Coco gaf lezingen en verkocht haar boeken. De collage kunstkaarten van Dutch Art Signature pasten zo goed in de sfeer van de culinaire boerderij en het event dat ik ook mocht deelnemen.
PIMMS & POLOTOUR IN HET AMSTERDAMSE BOS
24 september 2011

Gavin Palmer van de British Society organiseerde tijdens het zonnige Polo event in het Amsterdamse Bos een eigen typical English event “on the lawn” te weten “Pimms & Polotour”. Mijn collectie collage wenskaarten pasten goed in de sfeer.
OPEN MONUMENTENDAG IN DUIVENDRECHT
10 september 2011

Voor de Open Monumentendag nodigde de Kleine Kerk in mijn dorp Duivendrecht mij uit om mee te doen met mijn kaartenverkoop naast hun boeken- en sieradenverkoop. Op de foto sta ik met mijn goede vriend Klaus van Dijkum die deelnam met zijn pentekeningen.

DUTCH ART SIGNATURE BIJ LEXUS
9 april 2011

Lexus Amsterdam  hield een winterbandenruilactie en nodigde verschillende leveranciers uit om hun producten te demonstreren aan haar wachtende klanten. Hieraan deed ik ook mee.

Op de foto met After Sales Coördinator John Wallaard van Lexus.